Super Soco TC Max - Aluminum Wheel 85km/h  • Blauw
Super Soco TC Max - Aluminum Wheel 85km/h  • Blauw (1) Super Soco TC Max - Aluminum Wheel 85km/h  • Blauw (2) Super Soco TC Max - Aluminum Wheel 85km/h  • Blauw (3) Super Soco TC Max - Aluminum Wheel 85km/h  • Blauw (4)

Super Soco

TC Max - Aluminum Wheel 85km/h

99,- per maand
Kleur: Blauw
  • Super Soco • TC Max - Aluminum Wheel 85km/h  • Blauw
direct leverbaar uit eigen voorraad

Super Soco TC Max - Aluminum Wheel 85km/h

De Super Soco TC Max 85 km/h is een volledig elektrische motorscooter.  Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd, viert de Super SOCO TC Max de wedergeboorte van de klassieker en initieert tegelijkertijd een nieuw tijdperk van elektrische mobiliteit. Na vele jaren van ontwikkeling en samenwerking met grote spelers van over de hele wereld is er eindelijk een elektrische scooter gemaakt met een maximale snelheid van 85 km/h.

De Super SOCO TC Max is standaard voorzien van:

De populaire Super Soco TC Max is geschikt voor zowel korte als lange afstanden. Je moet hier echter wel je perfecte zithouding voor vinden. De Super SOCO TC Max is geheel aan te passen naar wens, precies zoals jij het wil.

100% Elektrisch

De Super SOCO TC Max is 100% elektrisch. Er is geen verbranding, dus ook geen uitstoot. Super milieuvriendelijk. De elektromotor heeft een nominaal vermogen van 3kW. Tevens is het koppel vele malen hoger, zodat je ook met twee personen éénvoudig optrekt.

Oplaadtijd

Actieradius

De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buitentemperatuur, snelheid en rijstijl.

Geschikt voor extra passagier

De Super SOCO TC Max is geschikt voor elk type bestuurder en is voorzien van uitklapbare side-steps voor een passagier.

Opbergruimte

De Super SOCO TC Max heeft een bescheiden opbergruimte onder de accuklep en buddy voor eventueel een schijfremslot. Indien gewenst is er een topkoffer beschikbaar voor extra ruimte.

specificaties

Voorband 90/80-17
Achterband 110/70-17
Motor Accu Lithium
Koeling Luchtgekoeld
Remmen voor Schijf CBS/ABS
Remmen achter Schijf CBS/ABS

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)