Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi
Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi (1) Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi (2) Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi (3) Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi (4) Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi (5) Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi (6)

Vespa

Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5

86,- per maand
Kleur: Multi
  • Vespa • Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5 • Multi
direct leverbaar uit eigen voorraad

Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon - EURO5

“Who’s ready for the craziest Vespa they've ever seen?!”

Met deze woorden kondigde Vespa, in samenwerking met Sean Wotherspoon, op Instagram hun nieuwe Vespa Primavera 50 aan: de Sean Wotherspoon editie. De manier waarop Vespa dit model in deze post beschreef klopte volledig. Het werk van Sean Wotherspoon is een melange van materialen zoals metaal, plastic, fluweel en rubber. De mix van opvallende kleurencombinaties als geel met rood, donkergroen met aquamarijnblauw en bruin komen prachtig samen. De bruine ribfluwelen zadelbekleding, rode kunststof voetplaat, chroomdetails, stalen plaatwerk en de witte stropdas op het voorscherm zorgen voor een mix van kleur & stijl. 


Vintage-karakter
Deze intense en explosieve kleurencombinaties zorgen voor een vintage-look uit de jaren 80, waar Vespa zo bekend om staat.

Zoals een echte straatartiest zijn werk nooit zonder herkenbare tag achterlaat, is op de zijkant en de voorzijde van de Vespa Primavera 50 de tag - oftewel handtekening - van Sean Wotherspoon te vinden.


 EURO5 - klaar voor de toekomst
Dankzij de nieuwe I-Get motor met benzine injectie voldoet deze Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon aan de nieuwste en strengste EURO5 milieunorm.

De scooter is bij La Souris verkrijgbaar in een 45 km/h uitvoering. De Sean Wotherspoon is standaard uitgerust met LED-verlichting aan de voor- en achterzijde. Deze scooter is voorzien van meer ruimte tussen het stuur en het zadel én een perfecte zadelhoogte voor beter contact met de grond. De toegenomen wielbasis en lengte zorgen voor meer stabiliteit.

De techniek van de Vespa Primavera 50 Sean Wotherspoon is ontwikkeld voor de snel ontwikkelende wereld. De scooter heeft nieuwe eigenschappen zoals een digitaal dashboard.

Rijd jij binnenkort rond in de 's werelds meest iconische scooter?


Vespa x Sean Wotherspoon
Bekijk de vette collaboration tussen Vespa en Sean Wotherspoon hieronder!

specificaties

Voorband 11 inch
Achterband 11 inch
Brandstof Euro 98 / E5
Motor 4-takt Injectie
Koeling Luchtgekoeld
Remmen voor Schijf
Remmen achter Trommel

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)

"Moderne opvallende scooter"

Niko R. | 17 September 2020

Wat een mooie scooter. Echt een top ding. Werkt naar behoren!