Let op! Geld lenen kost geld.
Snorscooter leasen2018-02-06T14:05:03+00:00

Snorscooter leasen

Snorscooter leasen kan bij Scooterlease-XL al vanaf slechts € 0,60 all-in per dag. Je koopt bij ons dus de stadsbrommer wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. De snorscooter is geschikt voor het rijden van kortere afstanden en heeft een blauwe kentekenplaat. Kenmerkend voor de snorscooter is dat de cilinderinhoud beperkt is tot 50cc en omdat de snelheid maximaal 25 k/m per uur is. Natuurlijk snappen we dat een scooter kopen een flinke investering is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe retro scooter kunt aanschaffen, zonder dat je het totaalbedrag in één keer hoeft af te betalen. Dat kan bij ons al vanaf € 0,60 all-in per dag. Een snorscooter leasen doe je dus bij de scooterspecialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Snorscooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de snorscooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
snorscooter leasen

Snorscooter leasen bij Scooterlease-XL

In veel steden in Nederland wordt het steeds drukker qua verkeer. Steeds meer mensen zoeken daarom naar een alternatieve manier om naar het werk te reizen of naar de binnenstad te gaan. Een snorscooter is in dat geval een goed vervoersmiddel. Er hangt echter wel een prijskaart aan zo’n scooter. Met het leaseplan van Scooterlease-XL koop jij jouw nieuwe scooter zonder dat je het in een keer aflost. Vaak is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar gelden er wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben. Bij ons kun je terecht voor een ruime collectie van scootermerken als Vespa, La Souris, Piaggio en Kymco.

Ik lease mijn snorscooter bij Scooterlease-XL

Een snorscooter kopen op afbetaling biedt jou dus vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht dus niet langer en lease die scooter van je dromen. Bij Scooterlease-XL vind je diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een snorscooter leasen van de beste merken doe je dus bij de specialist.

Scooterlease-xl.nl