Let op! Geld lenen kost geld.
Super SOCO leasen2018-04-05T11:10:41+00:00

Super SOCO leasen

Super SOCO leasen? Dat doe je bij Scooterlease-XL al vanaf € 0,60 per dag. Je koopt bij ons dit elektrische scootermodel van je dromen wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bij ons vindt je een ruim aanbod van het gerenommeerde scootermerk, zodat je zelf bepaalt welke elektrische scooter voor jou het meest geschikt is. Een elektrische scooter (ook wel E-scooter genoemd) is een aanwinst voor zowel jong als oud. Het rijden op zo’n E-scooter brengt veel voordelen met zich mee: zo rijd je geheel geruisloos, CO2-vrij en hoef je niet meer te tanken. En met name dat laatste merk je goed in jouw portemonnee. Een Super SOCO leasen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Super SOCO leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de E-scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
super soco leasen

Super SOCO leasen bij Scooterlease-XL

Wij begrijpen bij Scooterlease-XL heel goed dat een E-scooter van het merk Super SOCO kopen een enorme uitgave is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een scooter kunt kopen van het merk zonder dat je deze in één keer hoeft te betalen. Je hebt bij ons zelf de keuze of je wilt afbetalen in 24, 48 en 72 maanden. In alle gevallen ben je direct eigenaar van jouw scooter. Gedurende de gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Uiteraard kun je jouw elektrische scooter ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijd boetevrij aflossen. In veel gevallen is het mogelijk om een E-scooter bij ons te leasen, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo moet je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben.

Ik lease mijn Super SOCO scooter bij Scooterlease-XL

Is een Super SOCO leasen interessant voor jou? Neem dan contact met ons op voor alle opties. Vanzelfsprekend kun je ook één van onze showrooms bezoeken voor een passend advies of lease aanvraag. Wij nemen je aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag voor een scooterlease van een Super SOCO is goedgekeurd.

Scooterlease-xl.nl