Let op! Geld lenen kost geld.
Tweedehands scooter leasen2018-03-15T10:54:54+00:00

Tweedehands scooter leasen

Tweedehands scooter leasen kan bij Scooterlease-XL al vanaf slechts € 0,60 all-in per dag. Je koopt bij ons dus de gebruikte occasion wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. Natuurlijk snappen we dat ook een tweedehands scooter kopen een flinke investering kan zijn. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een occasion scooter kunt aanschaffen, zonder dat je het totaalbedrag in één keer hoeft af te betalen. Het voordeel hiervan is dat deze scooters op deze manier nóg een stuk goedkoper zijn in aanschaf. Bezoek eens één van onze showrooms om het ruime assortiment gebruikte occasions, uiteraard van de hoogste kwaliteit, te bewonderen. Een tweedehands scooter leasen doe je dus bij de scooterspecialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Tweedehands scooter leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Tweedehands scooter leasen

Tweedehands scooter leasen bij Scooterlease-XL

In veel steden in Nederland wordt het steeds drukker qua verkeer. Steeds meer mensen zoeken daarom naar een alternatieve manier om naar het werk te reizen of naar de binnenstad te gaan. Een scooter is vaak een goed vervoersmiddel. Er hangt echter wel een prijskaart aan zo’n scooter. Met het leaseplan van Scooterlease-XL koop jij jouw nieuwe of tweedehands scooter zonder dat je het in een keer aflost. Vaak is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten, maar gelden er wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening, woonadres en een maandelijks wederkerend inkomen hebben. De meeste scooter die wij tweedehands verkopen zijn van A-merken als Piaggio, Sourini, Vespa en Kymco.

Ik lease mijn tweedehands scooter bij Scooterlease-XL

Een tweedehands scooter kopen op afbetaling biedt jou dus vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht dus niet langer en lease die occasion van je dromen. Bij Scooterlease-XL vind je diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen.

Scooterlease-xl.nl