Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa Amsterdam leasen2018-03-15T10:36:13+00:00

Vespa Amsterdam leasen

Vespa Amsterdam leasen? Dat doe je bij Scooterlease-XL al vanaf € 0,60 per dag. Je koopt bij ons de Vespa scooter van je dromen wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bij ons vindt je een ruim aanbod van het gerenommeerde scootermerk, zodat je zelf bepaalt welke scooter voor jou het meest geschikt is in de hoofdstad. Je kunt bij ons de volgende Vespa modellen krijgen: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Je bepaalt zelf of je in 24, 48 of 72 maanden gaat afbetalen. In alle omstandigheden ben je direct eigenaar van de gekozen Vespa. Tijdens de looptijd van je scooterlease betaal je een vast bedrag per maand. Een Vespa Amsterdam leasen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Vespa Amsterdam leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Vespa Amsterdam leasen

Vespa Amsterdam leasen bij Scooterlease-XL

Wij begrijpen bij Scooterlease-XL heel goed dat een scooter van het merk Vespa kopen een enorme uitgave is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een scooter kunt kopen van het merk zonder dat je deze in één keer hoeft te betalen. Hoe meer je maandelijks afgelost, hoe goedkoper je Vespa scooter lease wordt. Iedere maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies kunt zien wat de status is qua aflossing. In veel gevallen is het mogelijk om een Vespa scooter bij ons te leasen, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo moet je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben. Lease je scooter vandaag nog bij dé Vespa Dealer van Nederland.

Ik lease mijn Vespa in Amsterdam bij Scooterlease-XL

Is een Vespa in Amsterdam leasen interessant voor jou? Neem dan contact met ons op voor alle opties. Vanzelfsprekend kun je ook onze showroom in de hoofdstad bezoeken voor een passend advies of lease aanvraag. Wij nemen je aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag voor een scooterlease van een Vespa is goedgekeurd.

Scooterlease-xl.nl