Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa Den Haag2017-12-06T21:48:01+00:00

Vespa Den Haag

Vespa Den Haag leasen doe je bij Scooterlease XL al vanaf € 0,60 per dag! Je koopt bij ons de Vespa scooter van je dromen wanneer je wilt, en betaalt deze pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bij ons vindt je een ruim aanbod van het gerenommeerde scootermerk, zodat je zelf bepaalt welke scooter voor jou het meest geschikt is in de hoofdstad. Bij ons kun je de volgende Vespa modellen verkrijgen: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Bepaal zelf of je in 24, 48 of 72 maanden afbetaald. In alle situaties ben je direct eigenaar van de gekozen Vespa. Tijdens de looptijd van je scooterlease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt altijd boetevrij aflossen. Een Vespa Den Haag leasen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Vespa Den Haag leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
vespa den haag

Vespa Den Haag leasen doe je bij Scooterlease-XL

Bij Scooterlease XL begrijpen we goed dat een scooter van het merk Vespa kopen een enorme uitgave is. Om die reden hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een scooter kunt kopen van het topmerk zonder dat je deze in één keer hoeft te betalen. Hoe meer je maandelijks afgelost, hoe goedkoper je Vespa scooter lease wordt. Iedere maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies kunt zien wat de status is qua aflossing. Het is in vaak mogelijk een Vespa scooter bij ons te leasen, maar er gelden natuurlijk wel een aantal voorwaarden. Zo moet je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben. Lease je scooter vandaag nog bij de Vespa Dealer van Nederland.

Ik koop of lease mijn Vespa scooter in Den Haag bij Scooterlease-XL

Is een Vespa scooterlease in Den Haag interessant voor jou? Neem dan contact met ons op voor alle opties. Vanzelfsprekend kun je ook onze showroom bezoeken voor een passend advies of lease aanvraag. Wij nemen je aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag  voor een scooterlease van een Vespa is goedgekeurd.

Scooterlease-xl.nl