Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa kopen op afbetaling2018-01-04T18:50:48+00:00

Vespa kopen op afbetaling

Vespa kopen op afbetaling? Dat is bij Scooterlease-XL al mogelijk vanaf € 0,40 per dag. Je kunt bij ons dus de Vespa scooter van je dromen kopen wanneer dat uitkomt en je betaalt pas op het moment dat het schikt. Je vind bij ons een ruim aanbod van het gerenommeerde scooterwerk. Zo hebben wij de volgende Vespa modellen in ons assortiment: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Je hebt bij ons zelf de keuze of je wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle termijnen ben je direct eigenaar van de Vespa scooter. Tijdens de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Natuurlijk kun je jouw Vespa ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Vespa kopen op afbetaling doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Vespa kopen op afbetaling bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Scooter leasen Zwolle

Vespa kopen op afbetaling bij Scooterlease-XL

Omdat het steeds drukker op de wegen wordt, zijn veel mensen op zoek naar een alternatieve wijze om van deur tot deur te komen. Is die mooie Vespa scooter jouw droom, maar heb je er nu de financiële armkracht niet voor? Dan is een scooterlease dé oplossing! Via Scooterlease-XL kan iedereen zijn of haar Vespa leasen. En dat al vanaf slechts € 62,50 per maand. Omdat wij heel goed snappen dat een Vespa scooter kopen of leasen niet heel goedkoop is en je er in principe een langere tijd van wilt genieten, wil je uiteraard wel een scooter aanschaffen die echt bij je past. Breng een bezoek aan één van onze vestigingen voor een deskundig advies. Tevens kun je daar altijd een gratis proefrit op jouw Vespa scooter maken!

Ik koop mijn Vespa op afbetaling bij Scooterlease-XL

Je kunt bij al onze vestigingen terecht voor de mooiste Vespa modellen. Klinkt een Vespa op afbetaling goed bij jou in de oren? Bestel dan nu direct en vrijblijvend de scooter van je dromen via een scooterlease. Scooterlease-XL garandeert een goede, betrouwbare service en levert de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs.

Scooterlease-xl.nl