Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa kopen in termijnen2018-01-04T18:56:57+00:00

Vespa kopen in termijnen

Vespa kopen in termijnen is mogelijk bij Scooterlease-XL. Je kunt bij ons een Vespa scooter van je dromen kopen wanneer dat uitkomt en je betaalt pas op het moment dat het schikt. Je kunt bij ons aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle termijnen ben je direct eigenaar van de Vespa. Tijdens de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Natuurlijk kun je jouw Vespa ook sneller afbetalen, want je kunt altijd boetevrij aflossen. Bij Scooterlease-XL vind je een ruim aanbod van het gerenommeerde scooterwerk. Zo hebben wij de volgende Vespa modellen in ons assortiment: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Vespa kopen in termijnen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Vespa kopen in termijnen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Vespa kopen in termijnen

Vespa kopen in termijnen bij Scooterlease-XL

Is die mooie Vespa scooter jouw droom, maar heb je er nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooterlease dé oplossing! Het scooter leasen biedt jou vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Daarbij kun je jouw Vespa dus in termijnen afbetalen. En dat al vanaf slechts € 62,50 per maand. Omdat wij heel goed snappen dat een Vespa scooter kopen of leasen niet heel goedkoop is en je er in principe een langere tijd van wilt genieten, wil je uiteraard wel een scooter aanschaffen die echt bij je past. Breng een bezoek aan één van onze vestigingen voor een deskundig advies. Daarbij kun je daar altijd een gratis proefrit op jouw Vespa scooter maken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Ik koop mijn Vespa in termijnen bij Scooterlease-XL

Je kunt bij al onze vestigingen terecht voor de mooiste Vespa modellen. Klinkt een Vespa kopen in termijnen goed bij jou in de oren? Bestel dan nu direct en vrijblijvend de scooter van je dromen via een scooterlease. Scooterlease-XL garandeert een goede, betrouwbare service en levert de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs.

Scooterlease-xl.nl