Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa lease2017-03-02T10:23:22+00:00

Vespa lease je bij Scooterlease XL al vanaf € 0,40 per dag! Je schaft bij ons de Vespa scooter aan wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou schikt. Bij ons vindt je een ruim assortiment van het gerenommeerde scootermerk, zodat je zelf kunt bepalen welke scooter voor jou geschikt is. De volgende modellen van Vespa zijn bij ons te verkrijgen: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Kies zelf of je in 24, 48 of 72 maanden afbetaald. In alle gevallen ben je direct eigenaar van de gekozen scooter. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Vanzelfsprekend is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt altijd boetevrij aflossen. Een Vespa lease je dus bij Scooterlease XL.

 

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een Vespa lease bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters

 

 

Vespa lease

Een Vespa lease je bij Scooterlease XL

Bij Scooterlease XL snappen we heel goed dat een scooter van het merk Vespa kopen een enorme kostenpost is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een scooter kunt kopen van het topmerk zonder het in één keer te hoeven betalen. Hoe meer je maandelijks afgelost, hoe goedkoper je scooter lease wordt. Maandelijks ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je exact ziet wat de status is qua aflossing. Het is in veel gevallen mogelijk een Vespa scooter bij ons te leasen, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo moet je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben. Lease je scooter vandaag nog bij de Vespa Dealer van Nederland.

 

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Is een scooterlease interessant voor jou? Neem dan contact met ons op voor de opties. Uiteraard kun je ook onze showroom bezoeken voor een passend advies of lease aanvraag. Wij nemen je aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je leaseaanvraag is goedgekeurd.

 

Scooterlease-xl.nl