Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa leasen Den Haag2017-08-05T11:25:21+00:00

Vespa leasen Den Haag? Dat doe je bij Scooterlease-XL vanaf slechts € 0,40 per dag. Je koopt bij ons de Vespa scooter van je dromen wanneer je wilt en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. In de dichtstbijzijnde vestiging in Rotterdam vind je een ruim assortiment van het gerenommeerde scootermerk. Zo hebben wij de volgende Vespa modellen beschikbaar: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Bij ons heb je de keuze of je wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Welke termijn je ook kiest; je bent altijd direct eigenaar van jouw nieuwe Vespa. Gedurende de gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Natuurlijk kun je jouw Vespa ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een Vespa leasen Den Haag doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Vespa leasen Den Haag bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
vespa leasen den haag

Vespa leasen Den Haag bij Scooterlease XL

Omdat het straatbeeld in de hofstad steeds drukker wordt, zoeken veel mensen naar een alternatieve manier om van deur tot deur te komen. Is die mooie Vespa scooter dus jouw ultieme droom, maar heb je er momenteel de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is scooterlease dé ideale oplossing! Via Scooterlease-XL kan iedereen die in de derde stad van Nederland woont zijn of haar Vespa leasen. En dat al vanaf slechts € 62,50 per maand. Omdat wij heel goed begrijpen dat een scooter aanschaffen niet heel goedkoop is en je er in principe een lange periode plezier van wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter uitkiezen die echt bij je past. Bij al onze vestigingen krijg je een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op een Vespa scooter maken!

Ik lease mijn Vespa in Den Haag bij Scooterlease-XL

Naast de vele praktische voordelen van een scooter in een grote stad als Den Haag, biedt het ook financieel pluspunten. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Je bent bij ons verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Overtuigd? Wacht dan niet langer en breng een bezoek een bezoek aan onze showrooms om een Vespa scooter te leasen!

Scooterlease-xl.nl