Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa leasen Rotterdam2017-08-05T11:34:44+00:00

Vespa leasen Rotterdam? Dit kan bij Scooterlease-XL al vanaf € 0,40 per dag. Je koopt bij ons de Vespa scooter van je dromen wanneer je dat uitkomt en betaalt pas op het moment dat het jou schikt. In onze vestiging aldaar kun je terecht voor een ruim aanbod van het gerenommeerde scooterwerk. Zo hebben wij de volgende Vespa modellen: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Je hebt bij ons zelf de keuze of je wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle gevallen ben je direct eigenaar van jouw Vespa scooter. Gedurende de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Natuurlijk kun je jouw Vespa ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een Vespa leasen Rotterdam doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Vespa leasen Rotterdam bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de Vespa scooter
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
vespa leasen rotterdam

Vespa leasen Rotterdam bij Scooterlease XL

Omdat het straatbeeld in deze grote Havenstad steeds drukker wordt, zijn veel inwoners op zoek naar een alternatieve manier om van deur tot deur te komen. Is die mooie Vespa scooter jouw droom, maar heb je er nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is scooterlease dé ideale oplossing! Via Scooterlease-XL kan iedereen die in Rotterdam woont zijn of haar Vespa leasen. En dat vanaf slechts € 62,50 per maand. Omdat wij beseffen dat een scooter kopen of leasen niet heel goedkoop is en je er in principe een lange periode plezier van wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter kopen die echt bij je past. Bij onze vestigingen krijg je altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw Vespa scooter maken!

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Naast de vele praktische voordelen van een scooter in een grote stad als Rotterdam, biedt het ook financieel voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Je bent bij ons verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestiging in de Havenstad terecht voor de mooiste Vespa modellen.

Scooterlease-xl.nl