Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa op afbetaling2017-03-28T10:18:08+00:00

Vespa op afbetaling kopen? Dat doe je uiteraard bij Scooterlease XL. Droom je van die prachtige Vespa scooter, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is een scooter lease bij Scooterlease XL dé oplossing. Steeds vaker kiezen onze klanten voor deze interessante manier om een scooter aan te schaffen. Je koopt bij ons namelijk jouw droomscooter wanneer je wilt en betaalt pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Door onze aantrekkelijke samenwerking met Comfort Card is de Vespa lease veilig en vertrouwd. Lease is bij ons al realiseerbaar vanaf € 0,40 per dag! In het geval je in aanmerking komt voor een scooter lease, heb je maximaal 72 maanden de tijd om je Vespa scooter af te betalen. Sneller afbetalen kan ook, want je kunt altijd boetevrij aflossen. Vespa op afbetaling kopen doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Een Vespa op afbetaling kopen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
vespa op afbetaling

Vespa op afbetaling kopen bij Scooterlease XL

Je vindt bij ons de volgende Vespa modellen: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Je bepaalt zelf of je in 24, 48 of 72 maanden wilt afbetalen en bent in alle gevallen direct de eigenaar van de door jouw gekozen scooter. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt in alle gevallen boetevrij aflossen. Wel zo flexibel. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt iedere maand een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter. Jouw droomscooter koop je dus op afbetaling bij ons. Uiteraard moet je wel gemachtigd zijn om een scooter te leasen. Wij nemen je aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je leaseaanvraag is goedgekeurd.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Het is vrijwel altijd mogelijk om een Vespa scooter op afbetaling bij ons te kopen, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Is een scooterlease interessant voor jou? Neem dan contact met ons op voor de opties.

Scooterlease-xl.nl