Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa Rotterdam2017-12-06T21:48:41+00:00

Vespa Rotterdam

Vespa Rotterdam leasen doe je bij Scooterlease-XL al vanaf € 0,60 per dag! Je koopt bij ons dus de Vespa scooter wanneer je wilt, maar betaalt deze pas op het moment dat het jou schikt. Je vindt bij ons een ruim aanbod van het gerenommeerde scootermerk, zodat je zelf kunt kiezen welke scooter voor jou het meest geschikt is. Bij ons kun je de volgende Vespa modellen krijgen: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Bepaal zelf of je in 24, 48 of 72 maanden afbetaald. In alle omstandigheden ben je direct eigenaar van de Vespa scooter. Tijdens de looptijd van je scooterlease betaal je een vast bedrag per maand. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt altijd boetevrij aflossen. Een Vespa Rotterdam leasen doe je dus bij Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Vespa Rotterdam leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 24, 48 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
vespa rotterdam

Vespa Rotterdam leasen bij Scooterlease-XL

Wij snappen bij Scooterlease-XL heel goed dat een Vespa scooter aanschaffen een enorme uitgave is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch die scooter van je dromen kunt kopen van het merk zonder dat je deze in één keer hoeft te betalen. En hoe meer je maandelijks afgelost, hoe goedkoper je Vespa lease wordt. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies kunt zien wat de status is qua aflossing. Het is in de meeste gevallen mogelijk om een Vespa scooter bij ons te leasen, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks inkomen hebben. Lease je Vespa vandaag nog bij de Vespa Dealer van Nederland.

Ik koop of lease mijn Vespa scooter in Rotterdam bij Scooterlease-XL

Is een Vespa scooterlease in Rotterdam interessant voor jou? Neem in dat geval contact met ons op voor alle opties. Vanzelfsprekend kun je ook onze showroom in de havenstad bezoeken voor een passend advies of lease aanvraag. Wij nemen je aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag  voor een scooterlease van een Vespa is goedgekeurd.

Scooterlease-xl.nl