Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa S leasen2018-03-15T10:48:28+00:00

Vespa S leasen

Vespa S leasen kan bij Scooterlease-XL al vanaf slechts € 0,60 all-in per dag. Je koopt bij ons dus een sportieve scooter van dit Italiaanse merk wanneer je wilt en betaalt deze pas op het moment dat het jou uitkomt. De klassieke, maar moderne uitstraling van een Vespa Scooter valt op. De scooters ademen de Italiaanse cultuur en zijn hedendaags een volledige lifestyle geworden. Tevens kun je ook diverse scooteraccessoires bij jouw Vespa kopen. Veel mensen kiezen dus voor zo’n scooter. Als alternatief vervoersmiddel, omdat het goedkoper is. Of omdat ze de Vespa gewoon een heel mooie scooter vinden. Bezoek eens één van onze vestigingen om ons prachtige scooteraanbod van Vespa te bewonderen. Een Vespa S leasen doe je dus bij de scooterspecialist.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Vespa S leasen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Gratis bezorging door heel Nederland
Vespa S leasen

Vespa S leasen bij Scooterlease-XL

Bij ons vind je een ruim assortiment van het gerenommeerde scootermerk Vespa, zodat er altijd wel één voor jou geschikt is om te leasen. Je vindt bij ons onder meer de Vespa Sprint en Vespa Sprint S modellen. Je hebt bij ons zelf de keuze of je wilt afbetalen in 24, 48 en 72 maanden. In alle gevallen ben je direct eigenaar van jouw Vespa S scooter. Gedurende de gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Vanzelfsprekend kun je jouw scooter ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijd boetevrij aflossen. Elke maand ontvang je van ons een handig rekeningoverzicht waarin je exact ziet wat de status is qua aflossing. In heel veel gevallen is het mogelijk om een Vespa scooter bij ons te leasen, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Informeer bij ons welke dat zijn.

Ik lease mijn Vespa S bij Scooterlease-XL

Een Vespa S scooter kopen op afbetaling biedt jou dus vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Wacht dus niet langer en lease die scooter van je dromen. Bij Scooterlease-XL vind je diverse scooters van het Italiaanse merk, van sportieve varianten tot retro modellen.

Scooterlease-xl.nl