Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa Sprint leasen2017-05-31T19:58:29+00:00

Vespa Sprint leasen? Dat doe je uiteraard bij Scooterlease XL. De Sprint is het gloednieuwe model van het merk Vespa. Door het strakke design en de verbetering ten opzichte van het oude model, is deze nieuwe Vespa scooter een groot succes. Wil je deze scooter kopen, maar heb je er momenteel de financiële middelen niet voor? Dan is scooterlease de oplossing. In dat geval koop je deze scooter wanneer het jou schikt, maar betaal je pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooterlease veilig en vertrouwd. En dit kan bij ons al vanaf slecht € 0,40 per dag. In dat geval heb je maximaal 72 maanden de tijd om jouw nieuwe scooter af te betalen. Een Vespa Sprint leasen doe je dus via scooterspecialist Scooterlease XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Vespa Sprint leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
vespa sprint leasen

Vespa Sprint leasen bij Scooterlease XL

De Vespa Sprint is de officiële opvolger van de Vespa S. De nieuwe Vespa scooter is gebaseerd op de moderne stalen carrosserie en het productieplatform van de reeds geïntroduceerde Vespa Primavera. Deze scooter lease je uiteraard bij Scooterlease XL. Je bestelt zelf een scooter in onze showroom of online. Bij de betaling kies je voor de optie Lease en vul je het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Vervolgens nemen wij je lease aanvraag in behandeling en laten we je zo snel mogelijk weten of je aanvraag is goedgekeurd. Indien de aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een contract voor de scooterlease welke je getekend kunt retourneren. Indien je aanvraag wordt afgewezen, wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Het is bijna altijd mogelijk om een scooter te leasen bij Scooterlease XL, maar er gelden uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Wil je meer informatie om een Vespa Sprint te leasen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scooterlease-xl.nl