Let op! Geld lenen kost geld.
Vespa in termijnen betalen2017-08-05T11:38:53+00:00

Vespa in termijnen betalen kan bij Scooterlease-XL al vanaf € 0,40 per dag. Je koopt bij ons dus de Vespa scooter van je dromen wanneer dat uitkomt en je betaalt pas op het moment dat het schikt. In onze vestigingen vind je een ruim aanbod van het gerenommeerde scooterwerk. Zo hebben wij de volgende Vespa modellen in ons assortiment: Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa Sprint S. Je hebt bij ons zelf de keuze of je wilt aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In alle termijnen ben je direct eigenaar van de Vespa scooter. Tijdens de door jou gekozen looptijd betaal je altijd een vast bedrag per maand. Natuurlijk kun je jouw Vespa ook sneller afbetalen, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Een Vespa in termijnen betalen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease-XL

Vespa in termijnen betalen bij Scooterlease-XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • 3 jaar garantie op al onze scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

 

vespa in termijnen betalen

Vespa in termijnen betalen bij Scooterlease XL

Omdat het straatbeeld in heel veel steden steeds drukker wordt, zijn veel inwoners op zoek naar een alternatieve wijze om van deur tot deur te komen. Is die mooie Vespa scooter jouw droom, maar heb je er nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is scooterlease dé oplossing! Via Scooterlease-XL kan iedereen zijn of haar Vespa leasen. En dat al vanaf slechts € 62,50 per maand. Omdat wij goed begrijpen dat een Vespa scooter kopen of leasen niet heel goedkoop is en je er in principe een lange periode van wilt genieten, wil je natuurlijk wel een scooter aanschaffen die echt bij je past. Breng een bezoek aan één van onze vestigingen voor een deskundig advies. Tevens kun je daar altijd een gratis proefrit op jouw Vespa scooter maken!

Ik betaal mijn scooter in termijnen bij Scooterlease-XL

Het scooter leasen biedt jou vele voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Daarbij kun je jouw aankoop dus in termijnen afbetalen. Je bent bij ons verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij al onze vestigingen terecht voor de mooiste Vespa modellen.

Scooterlease-xl.nl