Let op! Geld lenen kost geld.

Remschijfslot

Remschijfslot

20,0095,00

Op voorraad

Jij wil toch ook extra beveiliging bovenop het kettingslot die je bij jou scooter gebruikt? Wij geven daarom de mogelijkheid om een remschijfslot mee te leasen. Met dit slot voorkom je dat het voorwiel kan draaien. Kijk hieronder voor de verschillende variaties.

Terug
Hoe werkt leasen?
Hoe werkt leasen? 20

Daarom Scooterlease-XL

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Afbetalen in 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Garantie op alle scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

Rekenvoorbeeld

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het totaal door jou te betalen bedrag kan verlaagd worden wanneer je versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen!

Contante waardeTotale kredietbedragJaarlijkse kosten-percentageDebet rentevoet op jaarbasis (vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
20,0095,0020,0095,0014%14%0,4072 maanden29,04

Remschijfslot mee leasen

Jij wil toch ook extra beveiliging voor jou scooter, lease daarom een remschijfslot mee voor jou scooter bij Scooterlease-XL.nl. Deze goedgekeurde sloten bieden extra veiligheid bovenop de traditionele kettingsloten.

Variaties

Scooterlease-XL.nl wil voor ieder wat aanbieden, daarom ook de goedkopere varianten en de toppers. We hebben daarom drie merken; Starry, Luma en Abus. Aan jou de keuze.

Waarom leasen bij Scooterlease-XL.nl

Scooterlease-XL.nl heeft de klanten voorop staan. Dit betekend dat alles zo goedkoop mogelijk is en dat het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt word. Daarom hanteren wij ook de All-in prijs, geen extra kosten als jij jou scooter uitgekozen hebt. Alle kosten zoals rijklaar maak kosten, kenteken kosten en bezorging is bij ons in de prijs inbegrepen en zelfs dan zijn wij nog de goedkoopste.

Toon volledige beschrijving

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Remschijfslot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scooterlease-xl.nl