Windscherm Ceo 50

Windscherm Ceo 50

140,00

Op voorraad

Terug
Hoe werkt leasen?
Hoe werkt leasen? 140

Daarom Scooterlease-XL

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Afbetalen in 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Garantie op alle scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

Rekenvoorbeeld

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het totaal door jou te betalen bedrag kan verlaagd worden wanneer je versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen!

Contante waardeTotale kredietbedragJaarlijkse kosten-percentageDebet rentevoet op jaarbasis (vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
140,00140,0014%14%2,8272 maanden203,28

Windscherm Ceo 50

Jij wil toch ook een Windscherm Ceo 50 op jou gloednieuwe scooter? Bij Scooterlease XL is het mogelijk voor een klein maandbedrag het windscherm mee te lease. Het windscherm is ideaal tegen de koude rijwind in de winter of vliegjes in de warme zomerse dagen.

Waarom leasen bij Scooterlease XL

Bij Scooterlease XL is het mogelijk vele accessoires mee te leasen. Daarbij is het mogelijk om verschillende termijnen te kiezen. Let op, het termijn van 72 maanden is het meest voorkomende en verhoogd de slagingskans. Alle prijzen worden bij ons all in getoond. Dit betekend dat de prijzen die bij de scooters staan het werkelijke maandbedrag is. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Toon volledige beschrijving

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windscherm Ceo 50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *