Windscherm Legend

Windscherm Legend

125,00

Op voorraad

Terug
Hoe werkt leasen?
Hoe werkt leasen? 125

Daarom Scooterlease-XL

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Afbetalen in 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Garantie op alle scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

Rekenvoorbeeld

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het totaal door jou te betalen bedrag kan verlaagd worden wanneer je versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen!

Contante waardeTotale kredietbedragJaarlijkse kosten-percentageDebet rentevoet op jaarbasis (vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
125,00125,0014%14%2,5272 maanden181,50

Windscherm Legend leasen

Het Windscherm Legend lease je bij Scooterlease XL heel makkelijk mee voor een klein maandbedrag. Het windscherm is erg geschikt voor snorscooters. In de zomer heb je erg veel last van vliegjes en in de winter van de koude rijwind. Wij raden daarom ook een windscherm ten zeerste aan.

Waarom leasen bij Scooterlease XL

Alle prijzen die op onze website getoond worden zijn all in. Dit betekend dat je geen extra kosten per maand zult hebben. (excl. verzekering) De scooters worden met accessoires kosteloos in heel Nederland bezorgd door eigen chauffeurs. Ook is het mogelijk de scooter in verschillende termijnen af te betalen. Tevens is het ook mogelijk de scooter boete vrij af te lossen.

Toon volledige beschrijving

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windscherm Legend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *