Let op! Geld lenen kost geld.

Windscherm Streetline

Windscherm Streetline

119,00139,00

Op voorraad

Een scooter is een scooter niet zonder een gaaf windscherm. Bij ons heb je keuze uit meerdere soorten en zelfs uit een smoke of transparante. Een windscherm is ideaal omdat je uit de wind zit en geen vliegjes tegen je aan krijgt.

Deze windschermen zijn van goede Europese kwaliteit!

Let op, in de praktijk wil het nog wel eens voorkomen dat scooters met een windscherm een gesmolten dashboard/km teller kunnen krijgen.

Om dit vervelende euvel te voorkomen willen wij je vragen om hier extra op te letten met het plaatsen van je scooter in de zon. Het smelten van een dashboard/kilometerteller valt namelijk niet onder garantie.

Terug
Hoe werkt leasen?
Hoe werkt leasen? 119

Daarom Scooterlease-XL

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Afbetalen in 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Garantie op alle scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

Rekenvoorbeeld

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het totaal door jou te betalen bedrag kan verlaagd worden wanneer je versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen!

Contante waardeTotale kredietbedragJaarlijkse kosten-percentageDebet rentevoet op jaarbasis (vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
119,00139,00119,00139,0014%14%2,4072 maanden172,79

Windscherm Streetline mee leasen bij Scooterlease-XL.nl

Bij Scooterlease-XL.nl lease je gewoon je windscherm Streetline mee. Jij wil toch ook niet in de wind zitten met al die vieze vliegjes in de zomer? Of in de winter in die koude wind met regen en sneeuw? Met de windschermen van Scooterlease-XL.nl zit je altijd goed. Lease deze nu mee voor een klein maandbedrag met jou scooter.

Variaties

Bij Scooterlease-XL.nl vinden wij het belangrijk dat je een keuze kunt maken tussen producten, daarom hebben wij twee variaties windschermen. Je hebt een keuze tussen een transparante en smoke windscherm. De uitleg hierover staat bij de extra productomschrijving.

Waarom leasen bij Scooterlease-XL.nl

Bij Scooterlease-XL.nl weet je waar je aan toe bent. Alle kosten zitten al in het maandbedrag berekend. Wij zij tevens ook de eerste in Nederland die dit doen en wij bezorgen ook nog eens gratis! Mocht je vragen hebben kun je de klantenservice altijd bereiken per telefoon: 085 0653626

 

Toon volledige beschrijving

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windscherm Streetline” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scooterlease-xl.nl