La Souris E-Sourini Scooter | Nardo Grey

La Souris E-Sourini Scooter | Nardo Grey

1.599,002.299,00

Op voorraad

Terug
Hoe werkt leasen?Lease deze scooter
Hoe werkt leasen?Lease deze scooter 1599

Plus- en minpunten

  • 100% elektrisch
  • Hoge trekkracht
  • Geen lawaai
  • Geen stank

Daarom Scooterlease-XL

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Afbetalen in 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Garantie op alle scooters
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland

Rekenvoorbeeld

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het totaal door jou te betalen bedrag kan verlaagd worden wanneer je versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen!

Contante waardeTotale kredietbedragJaarlijkse kosten-percentageDebet rentevoet op jaarbasis (vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
1.599,002.299,001.599,002.299,0014%14%32,2572 maanden2.321,72

Een elektrische scooter hoeft niet altijd futuristisch te ogen, dat bewijst deze La Souris E-Sourini Scooter direct. Deze prachtige e-scooter heeft een moderne retro look en is van alle gemakken voorzien. De rem is door de remschijf aan de voor én achterkant veilig en betrouwbaar. Genoeg reden om een E-Sourini te willen kopen!

Nooit meer tanken

Je hoeft niet meer naar het benzinestation te rijden om te tanken, wat een e-scooter 10 keer goedkoper maakt. Daarbij heb je nooit meer startproblemen met de E-Sourini, niet in de zomer of de winter. Door de allround LED-verlichting ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer. De Hij beschikt over een ruim zadel, die gemakkelijk twee personen kan vervoeren. Hieronder bevindt zich een opbergruimte. Door de betrouwbare elektromotor van Bosch trekt de e-scooter ook met passagier krachtig op. Hij geeft namelijk direct het volledige vermogen. Zo win je elke race.

Elektroaccu’s
De E-Sourini is verkrijgbaar met een loodaccu of een lithium accu.
De actieradius van een loodaccu is 60* km. Het laadsnoer om de e-scooter gemakkelijk en duurzaam op te laden in het stopcontact zit er ook bij inbegrepen. De accu is binnen 8 uur opgeladen.
Een Lithium accu is buitengewoon stabiel en gaat heel erg lang mee. Deze heeft 4 uur nodig om opgeladen te worden met een actieradius van 80* km. Zelfs als de scooter niet gebruikt wordt kan hij prima een aantal dagen stil staan zonder dat dit invloed heeft op de accu. De Lithium accu is mobiel en dus uit de scooter te halen om binnenshuis op te laden. Verder is de accu voorzien van elektronica die alle risico’s voor de lithium cellen in de gaten houdt. Denk hierbij aan overladen, te diep ontladen, te hoge en te lage temperatuur, te hoge stroomsterkte, alles wordt in de gaten gehouden. In geval van risico schakelt de accu zichzelf uit zodat geen veiligheidsrisico kan ontstaan. Ook gaat de accu zo niet stuk, de beveiliging herstelt zich automatisch. Een veilige en sterke keuze voor een accu dus!

Top it up!
Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de La Souris E-Sourini scooter welke je mee kunt leasen. Bij elke accessoire vind je de leaseprijs, deze wordt bij het totaalbedrag opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld windschermen welke handig zijn tegen vliegjes in de zomer of regen, kou en wind in de winter. Denk ook aan een ART goedgekeurd kettingslot welke bij een WA + Diefstal Verzekering verplicht is voor de verzekering. In de buddy is een handige ruimte om het slot in op te bergen. Scooterlease-XL biedt ook de mogelijkheid om de een elektrisch alarm te laten installeren, deze is ook gemakkelijk mee te leasen.

 

* Schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl.

De 45 KM/h variant is enkel met de Lithium accu leverbaar.

Toon volledige beschrijving

Extra informatie

Max. snelheid

25 km/h snorscooter (zonder helmplicht), 45 km/h bromscooter (met helmplicht)

Actieradius

60 – 80 km

Tech. toegestane belasting

170 kg

Wielbasis

1320 mm

Batterij

Lithium, Lood

Oplaadtijd

5 uur

Elektromotor

3000W

Rijklaar gewicht

78 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Souris E-Sourini Scooter | Nardo Grey” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug

Kies hier jouw accessoires

Totale lease prijs: (incl. accessoires) Lease deze scooter