Let op! Geld lenen kost geld.
Yamaha leasen2017-05-31T20:11:12+00:00

Yamaha leasen? Dat doe je bij Scooterlease XL. Een Yamaha scooter is een goede keuze als je op zoek bent naar een sportieve, maar zuinige stadsscooter. Wij snappen echter dat zo’n scooter kopen een flinke uitgave voor je is. Daarom hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter van Yamaha kunt kopen zonder het bedrag in één keer te hoeven betalen. En dat kan bij ons al vanaf slechts € 0,40 per dag. In het geval je kiest voor een scooterlease, heb je vervolgens maximaal 72 maanden de tijd om de Yamaha scooter af te betalen. Sneller aflossen kan ook. Je kunt immers altijd boetevrij aflossen en bepaalt zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct eigenaar van de Yamaha scooter. Yamaha leasen doe je dus bij Scooterlease-XL.

Jouw voordelen bij
Scooterlease XL

Yamaha leasen bij Scooterlease XL biedt jou de volgende voordelen:

  • Direct eigenaar van de Yamaha scooter
  • Gespreid betalen in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland
yamaha leasen

Yamaha leasen bij Scooterlease XL

Yamaha stadsscooters zijn stuk voor stuk van absolute topkwaliteit. Rijplezier is met deze scooter gegarandeerd. Bij Scooterlease-XL schaf je de Yamaha scooter aan wanneer je wilt en betaal je deze op het moment dat het jou schikt. Door onze samenwerking met Comfort Card is een scooterlease veilig en vertrouwd. Het is bijna altijd mogelijk om een scooter via ons te leasen, maar er gelden uiteraard wel voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je de beschikking hebben over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat scooterlease interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze showrooms voor een bijpassend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen.

Ik koop of lease mijn scooter bij Scooterlease XL

Je bent bij Scooterlease XL verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit Yamaha scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor diverse scooters van het merk: van sportieve varianten tot retro modellen. Een Yamaha scooter leasen doe je dus bij de specialist. Bezoek eens onze uitgebreide showroom om meer inspiratie op te doen.

Scooterlease-xl.nl